Ramon EspadalerEl portaveu adjunt del grup parlamentari de CiU, Ramon Espadaler, no dóna per perduts els vots dels diputats socialistes per aprovar els pressupostos. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Espadaler ha dit que “puc entendre en calent aquesta reacció del PSC però tornarem a picar a la porta per parlar del pressupost”. “Igual que picarem a la del PP i la d’ERC”, ha matisat.

Ramon Espadaler diu no entendre perquè els socialistes “tanquen la porta a parlar per 150 milions d’euros que es deixaran de recaptar… Els demano que amb la mateixa fermesa que s’han referit als 150 milions però multiplicat per 10 ho traslladin a través dels seus diputats a Madrid. I potser fem reconsiderar el govern”.

Encara sobre el dèficit i l’estira i arronsa amb el govern central, el portaveu adjunt de CiU reconeix que ahir va ser “dramàtic” quan José Luis Rodríguez Zapatero “es va negar a donar-nos la bestreta que sí va donar al tripartit”. De la mateixa manera ha insistit que la Generalitat no podrà anar més enllà de la retallada del 10% del pressupost.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments