Joaquim NadalEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, assegura en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que s’ensuma que avui el president de la Generalitat podria anunciar la supressió de l’impost de successions, “podria  tenir aquest as a la màniga per dir hem complert”. Si això passa, Nadal sentencia que “s’ha tancat una porta”. Recorda que el PSC ja ha fet una oferta clara: “si el govern Mas deixa aparcada podem parlar dels pressupostos. Però està clar que el pactaran amb el PP, o potser ERC els dóna una última enquesta. Però sí avui Mas anuncia la supressió de l’impost de successions, s’ha tancat una porta”. I és que diu Nadal que des del PSC “no entenem que renunciïn a ingressos d’una petita part de la població (…) si ens en falten tants

En declaracions a COMRàdio, el president del grup parlamentari del PSC està convençut que encara no ho hem vist tot pel que fa a les retallades, que s’estan duent a terme “simplement per escalfar i caldejar l’ambient”. “Tancar plantes de Bellvitge, posar taules de despatx on hi havia llits… Anar aprimant l’estructura del sector públic de moment està repercutint negativament en l’evolució de l’economia de Catalunya”, ha reblat Joaquim Nadal.

Joaquim Nadal no s’ha estat de parlar de la polèmica entre els governs central i català pel dèficit públic. El líder del PSC insisteix que la Generalitat està mentint quan diu que Madrid els obliga a pujar impostos. “La capacitat normativa dóna molt joc i no parla exclusivament d’augmentar impostos”, ha aclarit. “La lectura era fàcil, carregar-li tot el mort al govern d’Espanya i dir que els socialistes defensem el govern d’Espanya i contra Catalunya. No,no,no ! No juguem! Entre Catalunya i el govern d’Espanya sempre triarem Catalunya. Entre el govern de Catalunya i els interessos dels catalans, a criteri nostre, nosaltres triarem sempre els interessos dels catalans”.

Sobre les últimes dades de l’atur diu Nadal que són la constatació que, davant de tancaments com els anunciats per Derbi o Yamaha “el govern no ha reaccionat, no ha sabut o no ha volgut reaccionar. I el conseller d’Empresa i Ocupació no ha intervingut. Anem per aquí: tenim un govern que, amb el DOG a la mà, ha governat molt poc aquests 100 dies perquè ha pres molt poques decisions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments