Marina GeliL’ex consellera de Salut, Marina Geli, ha assegurat en declaracions al programa El Dia a COMRàdio que la retallada del 10% en el pressupost de la Conselleria de Salut comportarà inevitablement un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) sobre el personal del sector. Segons Geli, les xifres que s’estan posant damunt la taula “és tornar al pressupost del 2008. Amb reformes, plans d’austeritat no és suficient. Clarament caldrà treure prestacions o deixar de fer coses. I també vol dir un expedient de regulació d’ocupació”.

La diputada del PSC reclama al govern  que “parli clar. Si hi ha un canvi, vol dir que s’ha trencat un acord tàcit des del govern Tarradellas. Però que l’expliquin. És legítim… van guanyar les eleccions. Si no hi ha un canvi de model, han d’explicar que un 10% en un any de retallada afecta clarament la qualitat assistencial i és inassumible”.

Em dol molt que s’està generant, en 100 dies, desconfiança, por, neguit… tant als professionals com als ciutadans. En aquests moments de tantes dificultats (…), hem generat una opinió com si no hi hagués més remei que perdre qualitat del sistema”, ha afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments