Assumpta EscarpLa tercera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp reconeix que l’alcalde Jordi Hereu “no és que hagi estat molt ben tractat en algun moment determinat” per la direcció del PSC; en canvi, destaca, “ha mantingut la posició” de defensar Barcelona “fins i tot enfront de la seva pròpia formació política”.

Escarp considera que les eleccions primàries han “reforçat” la figura d’Hereu de cara a les eleccions municipals del 22 de maig perquè “li han donat l’oportunitat d’expressar-se” i diu que les últimes enquestes constaten “la tendència a la millora” respecte a les expectatives que hi havia abans de la contesa interna amb Montserrat Tura. La regidora conclou que “hi ha partit, i per tant s’ha de jugar”.

Cas Hotel del Palau

La tercera tinent de Barcelona ha refermat que segueixen “posant la mà al foc” pels exdirigents de l’àrea d’Urbanisme de l’ajuntament imputats en el cas de l’Hotel del Palau de la Música. Segons Escarp, “és un procés altament injust per a un gent que en cap cas va fer res” del que diuen les acusacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments