El Dia a COMRàdio amb Jordi Duran:

De dilluns a divendres, de les 07.00 h a les 14.00, un programa molt llarg que se’t farà molt curt. Informació i entreteniment a parts iguals. Set hores de ràdio amb notícies, tertúlia, entrevistes… Però sobretot intentant explicar la realitat més propera a casa teva.
El Dia a la COM amb en Jordi Duran, de les 07.00 a les 12.00 h.

Versió 3’06”:

Versió 6’21”:

El Dia a COMRàdio amb Albert Vico:

De dilluns a divendres, de les 07.00 h a les 14.00, un programa molt llarg que se’t farà molt curt. Informació i entreteniment a parts iguals. Set hores de ràdio amb notícies, tertúlia, entrevistes… Però sobretot intentant explicar la realitat més propera a casa teva.
El Dia a la COM amb en Albert Vico, de les 12.00 a les 14.00 h.

Versió 2’06”:

Versió 4’03”:

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments