Joana OrtegaLa vicepresidenta del govern, Joana Ortega, assegura en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que a Catalunya “no sobra ni un funcionari”. Ara bé, matisa que “hi ha entre 15.000 i 20.000 persones a la funció pública que actualment tenen desubicada la seva feina”. Tot plegat és, segons Ortega, “fruit dels ajustos i una simplificació normativa important ara han de trobar un nou encaix a la seva feina”. Recorda però que “en 7 anys hem doblat l’administració pública catalana i això ens ho hem de fer mirar”.

Pel que fa a la cimera anticrisi d’avui, la vicepresidenta de la Generalitat ha aprofitat també per acostar més posicions amb els socialistes, de qui diu “té un plus de responsabilitat que està exercint”. I és que segons la consellera, en matèria anticrisi “l’actual govern agafa com a base l’Acord Estratègic d’Internacionalització del tripartit i evidentment hi ha moltes coses que s’han de seguir assumint. Ja partim d’una base feta”. Encara sobre la trobada d’avui, Joana Ortega insisteix que “és important que d’avui surtin temes i mesures concretes” perquè “aquesta cimera ha de tenir continuïtat o ha de sentar les bases. A partir d’aquí, que en surti un calendari i caldrà seguir treballant”.

Sobre la polèmica per la supressió de l’impost de successions “més val no parlar tant des del món de la política i deixar un sol interlocutor. Hi ha hagut un problema d’oportunitat i d’explicació”. I pel què fa al seu currículum, Ortega dóna el tema per tancat però aprofita per deixar clar que “no he vist exercici de política amb noblesa en aquest cas. Cadascú que faci el que vulgui amb la seva consciència”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments