Joan PuigcercósEl president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, està convençut que Joan Laporta no es farà militant d’ERC malgrat la coalició a l’Ajuntament de Barcelona. “Al senyor Laporta no li interessa entrar a ERC”, diu Puigcercós en declaracions al programa El Dia de COMRàdio perquè “ell té una experiència traumàtica amb Uriel Bertran, Strubell i López Tena. Té el seu partit i dubto que es vulgui aventurar a fer noves experiències”.

En declaracions a COMRàdio, el president d’ERC assegura que “aquest govern dels millors és un govern mediocre. Hi ha consellers que són la cinquena i la sisena opció”, argumenta. Sobre la polèmica pel currículum de Joana Ortega, insisteix que “ha falsificat un títol i no és un error tècnic. Jo no tinc la carrera acabada i mai me n’he amagat”.

Encara sobre Joana Ortega, Joan Puigcercós afegia que “a països civilitzats, com Alemanya, el ministre de Defensa, per cortar i pegar a la tesi doctoral va dimitir. Per tant, aquesta reflexió de dimitir Convergència i Sobretot Unió se l’hauria de fer”.

Tornant a les crítiques al govern d’Artur Mas, el líder republicà insisteix que ningú en volia formar part perquè “durant 4 anys s’ha estat insultant l’anterior govern de gent poc preparada i qualificada. I era aquesta mena de tea party que es va generar al voltant de CiU i PP, intentaven degradar sistemàticament la professió política. Per tant, quan CiU entra al govern mota gent li diu que no vol entrar. I no és una qüestió de cobrar poc, sinó que diuen que no volen que se’ls degradi”, ha sentenciat Puigcercós.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments