Jordi Pujol L’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, assegura que és “evident” el govern del tripartit ha hipotecat l’actual executiu d’Artur Mas. Segons Pujol, “prometre allò que saps que no es podrà fer perquè després el que vingui tingui problemes, que saps perfectament que li deixes una patata calenta amb la caixa buida, no és correcte”. Per això reclama als antics partits de govern que juguin net.

En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, l’ex president també ha reconegut, sobre la necessitat d’eliminar o no  ara com ara l’impost de successions, que “potser sí que es valdria més fer-ho en un altre moment”. Pujol continua defensant que és un impost que cal eliminar perquè “ja hi ha prou pressió fiscal sobre Catalunya per posar-ne encara més sobre el sector que ens pot ajudar a sortir de la crisi, que és precisament aquell que pot generar llocs de treball”, però posa en dubte la idoneïtat del moment.

Segons Jordi Pujol, hi ha 3 causes de la mala situació econòmica actual: un mal model de finançament, la crisi internacional i una “molt mala gestió del govern de la Generalitat d’aquests últims temps”. “Repartim responsabilitats i diguem les coses com són. El govern actual té l’obligació d’explicar la veritat a la gent, ho farà millor o pitjor, però la realitat és que les finances de la generalitat estan molt malament”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments