Carles MartíEl primer secretari de la federació de Barcelona del PSC, Carles Martí, reconeix obertament que la figura de Jordi hereu com a alcaldable estava, des de dins del partit més que qüestionada. Ningú però no li va “exigir” que llencés la tovallola “perquè evidentment a l’alcalde no se li exigeixen les coses. Però sí des de la direcció nacional se li havia demanat i molts membres havien donat la seva opinió oberta i sincera que (Hereu) no era el millor candidat”. I una de les persones que ho va fer va ser l’encara primer secretari del PSC: “el senyor Montilla en una reunió privada i personal amb l’alcalde li va demanar”.

Amb la direcció nacional és obvi que hi havia una discrepància de criteris. Creien que s’havia de confiar en un altre candidat a Jordi Hereu. Però ara el debat s’ha acabat i la direcció donarà suport a la proposta de la federació de Barcelona”, ha afegit. Segons Carles Martí, “totes les qüestions relacionades amb el congrés ni s’han començat a escriure, no estem ni a les beceroles. Això vindrà després de les municipals

De cara a les eleccions municipals, Carles Martí també es mostra confiat que remuntaran les enquestes adverses i reconeix que la renovació és imprescindible. “El partit ha d’estar plenament disposat a obrir-se al màxim”, tot i que sí rebutja qualsevol tipus de coalició perquè, segons Martí,  “serien invents… que no calen, i serien forçats. Ara, que el nostre espai s’obri a persones que treballen als barris, en polítiques socials, del món del intel·lectualitat, del món social i econòmic, … això sí”.

1 comentari Carles Martí reconeix que José Montilla li va demanar a Jordi Hereu que plegués”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Ferran Casas, El Dia a COMRàdio. El Dia a COMRàdio said: Carles Martí reconeix que José Montilla li va demanar a Jordi Hereu que plegués http://fb.me/RFt7bqXB […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments