Joaquim NadalEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, lamenta que, en el seu dia, ell com a conseller va ser interpel·lat al Parlament per la presència de càrrecs amb relacions familiars entre ells al govern del tripartit. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Nadal assegura que “si agafem parents, coneguts, beneficiats, cunyats, amics, esposes… col·locats des que ha entrat el govern del senyor mas la llista serà inacabable”. En tot cas, desitja que aquestes qüestions no fossin motiu de confrontació: “allò que abans era una vara de medir per fotre’ns de bufes a la cara fins el carnet d’identitat, ara és una vara de medir diferent que hauria de reconèixer la vàlua de les persones abans de proferir cap tipus de judici. Doncs jo estic d’acord amb això, però hi estic ara i hi estava fa 7 anys”, diu l’ex conseller.

Pel que fa les primàries per decidir l’alcaldable del PSC per Barcelona que se celebraran dissabte, Joaquim Nadal no es vol posicionar però reconeix que “al principi de les primàries jo veia les coses d’una manera i ara les veig matisadament igual però més equilibrades”.

En declaracions a COMRàdio, el president del grup parlamentari del PSC no ha passat perJoaquim Nadal alt la picabaralla entre CiU i PSC per l’estat de les finances de la Generalitat. “Estan marejant a la gent, alarmant més del compte, (…) i amb tot això estan avalant una política de retallades que arriba a la calefacció de les escoles”. “Tot aquest alarmisme és per justificar una política que retallarà impostos a les persones tenen molta capacitat adquisitiva i en canvi estan retallant coses tan bàsiques com la llei de la Dependència”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments