Montserrat TuraLa candidata a encapçalar la llista del PSC per Barcelona, Montserrat Tura, ha tornat a sortir al pas de les veus crítiques que li retreuen que no es vulgui empadronar a la capital catalana. En declaracions El Dia de COMRàdio, Tura ha revelat que “tinc un apartament llogat a Barcelona i per tant visc a Barcelona”. “El que no puc fer de cap de les maneres és renegar, esborrar, oblidar, els meus orígens. Jo he sigut 16 anys i mig alcaldessa i dir que jo no tinc res a veure amb Mollet seria un acte d’hipocresia extraordinari. Per tant el que dic és no em facin renegar dels meus orígens”, ha afegit.

Montserrat Tura també ha volgut respondre les afirmacions d’Oriol Pujol en aquest mateix programa on assegurava que la Generalitat gairebé no té ni per pagar nòmines. Segons Tura, aquestes paraules del número 2 de CDC denoten profund desconeixement de l’administració. “La nòmina es paga sempre. El que acaba passant és que els proveïdors, que abans pagaves a 18 dies, a 19 o 30… acaben cobrant a 32 o 35. Si el sr Oriol Pujol no sabia això, és terrible el seu desconeixement”, diu. Pel que fa al fet que el president Mas viatgés a Madrid en classe turista, Tura diu que fa molts anys que altres polítics ja ho fan, “no cal publicitar-ho tant”  i “potser és que no han tingut mai consciència profunda que estan gestionant diners de tots els ciutadans”.

L’exconsellera de Justícia assegura que CiU ha fet un canvi de discurs radical respecte la campanya electoral.  “Ha passat d’una campanya on deien que si arribaven ells ho resolien tot i passàvem al país de les meravelles… a ai ai ai ara tenim problemes. Que es pensen? Que els altres no teníem problemes? Tothom qui hagi administrat una administració pública ha tingut problemes de tresoreria. No conec cap administració que en època de crisi vagi sobrada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments