Oriol Pujol El president del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, Oriol Pujol, ha reiterat en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que la Sanitat Pública patirà retallades com la resta de les partides del govern català. “Els serveis es prestaran”, diu Oriol Pujol, “però no estaran al costat de casa”. “No és veritat absoluta que un servei més proper sigui un millor servei”, argumenta el president del Grup parlamentari de CiU, en canvi “el que sí és evident és que concentrar un seguit de serveis et genera una economia d’escala que automàticament és un cert estalvi. I estem en època d’estalvi”.

En declaracions a COMRàdio, Oriol Pujol insisteix que “la situació de les finances és dramàtica” però malgrat tot, assegura que “copagament d’entrada no”. Ara bé, no descarta altres mesures en l’àmbit de la sanitat “que evitin l’abús: a la gent que més abusa posar-hi traves i dificultats perquè no abusin del sistema, això sí”.

Ja en el terreny purament econòmic, Pujol insisteix que si el dèficit català està com està, és culpa únicament de l’anterior govern. “A qui li hem d’encolomar el dèficit? El malbaratament que s’ha fet dins la Generalitat és culpa de CiU? Jo no en vull fer sang, però que quedi clara la foto i cadascú entomi la seva responsabilitat”, ha sentenciat. Amb l’anterior tripartit, diu Pujol que “hi ha hagut un festival de pagar sous a tutti quanti”. A més, emplaça “el Conseller Castells, que també està calladet, a explicar exactament quins números va deixar en el sí del govern i fins a quin punt no va poder contenir el desgavell intern”.

En aquest sentit, ha assegurat que el president Mas, quan ahir viatjava a Madrid en classe turista, el que volia era llençar un missatge. “Ahir el que feia el president era llençar un missatge: estem fotuts, la situació és molt complicada i jo vaig en turista”. “Pràcticament no es poden ni pagar les nòmines de la Generalitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments