L’alcaldable per Barcelona d’Esquerra Republicana de Catalunya, Jordi Portabella, ha assegurat que “no descartem que pugui haver un acord amb Solidaritat”. Per tant, la formació liderada per Joan Laporta es podria sumar també a la candidatura conjunta que ja està segellada amb Reagrupament. En declaracions al El Dia, Portabella reconeix que “ens vam quedar molt sorpresos quan vam fer una proposta on hi havia els seus plantejaments. Hem pres paciència al llarg de 3 mesos i hem esperat a veure si es van aclarint”.

Jordi Portabella reconeix que “després de les eleccions catalanes s’obre un procés de reflexió dins l’independentsime” i és el mateix Carretero qui diu que ERC n’ha de ser el pal de paller. “Jo no he vist a la meva vida cap projecte polític que avanci dividit i per tant tens possibilitats a partir de la suma i la unió”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments