Ferran MascarellEl Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha assegurat en declaracions al programa El dia de COMRàdio que estar al govern d’Artur Mas “des del punt de vista de l’acció de govern, a mi no em genera cap incomoditat. Si algun dia me la genera, sempre hi ha una cosa que és una porta, obrir-la i anar-se’n”, ha assegurat.

Mascarell a més afegeix que molts dirigents polítics haurien de prendre nota de la seva decisió d’entrar a formar part del primer executiu Mas: “és un petit canvi en la política que tots, no dic acceptar, però com a mínim hi hauríem de raonar. La política entesa com aquelles fronteres inamovibles on tot un és blanc i l’altre negre és una de les coses que a mi em sembla que jo hagi intentat trencar perquè jo en tot això no hi crec”.

En la mateixa entrevista, Ferran Mascarell no s’ha volgut posicionar ni expressat cap opinió sobre les primàries socialistes a Barcelona i només ha dit que “me les miro amb molta tendresa i amb molt interès”.

El Conseller de Cultura també ha xifrat en un 10% la retallada de pressupost aproximada que patirà el departament que dirigeix. “Aquest any l’economia del nostre país té unes certes dificultats… la conselleria de cultura, com les altres, tindran reduccions del voltant del 10%. No passa res, estem fent una carrera de fos. El sector de la cultura s’adaptarà, com tots els sectors, a les dinàmiques del país. El que ens importa és la carrera de fons”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments