Francesc HomsEl secretari general de presidència, Francesc Homs ha reclamant al govern central que no defugi responsabilitats en el caos de rodalies dels darrers 3 dies. “Que jo sàpiga RENFE continua depenent 100% del Ministeri de Foment. Per tant que digui que se’n desentén… senyor Blanco, vostè és o no el titular en tant que ministre de Foment d’aquesta empresa que es diu Renfe? Ho és, per tant, no se’n pot desentendre”, ha sentenciat.

El portaveu del govern ha reiterat les “disculpes als ciutadans. Hem de donar la cara pel conjunt de la ciutadania” perquè, diu Francesc Homs “no podem donar la culpa a la finestreta del costat”  tit i que insisteix que “el problema el té RENFE dins de casa”. Insisteix que la situació provocada per “la vaga encoberta dels maquinistes és inadmissible”.

En declaracions a COMRàdio, Homs està convençut que les declaracions de Jordi Pujol sobre la independència de Catalunya estan en plena sintonia per la línia marcada per Artur Mas durant el discurs d’investidura de “la transició catalana cap al dret a decidir”. “Les reflexions del president Pujol estan en concordança d’aquesta aposta feta per Artur Mas”, ha assegurat.

Per últim també ha justificat la derogació del Codi Ètic dels Mossos perquè considera que “era un clamor”. “Se’ls va imposar un codi ètic, un codi deontològic en contra de la seva voluntat. És el món al revés. S’havia de retirar i tornar a començar”, ha reblat Homs.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments