LaportaEl diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) al Parlament de Catalunya, Joan Laporta, ha dit en una entrevista a El dia a la COM, que si les enquestes demostren que té opcions a l’Ajuntament de Barcelona es podria presentar a les eleccions municipals ja sigui pel seu partit com per una coalició. Laporta ha dit que està d’allò que diguin els militants de SI perquè “és molt important saber quin resultat pot obtenir aquesta coalició perquè podem condicionar la governabilitat de la ciutat”. Laporta es refereix a una possible coalició amb ERC, plantejada en el seu moment pel candidat a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, i forces sobiranistes extraparlamentàries. El líder de SI considera que “encara hi ha temps” per plantejar les diferents possibilitats.

Joan Laporta també ha parlat de les relacions entre Catalunya i Espanya i ha assegurat que “avui la independència està en mans dels militants de CIU. ERC la vol i la faran, nosaltres la volem i la farem i sabem com aconseguir-ho. A les mans de CIU està la llibertat del país, la solució a la situació econòmica que estem patint”.

Sobre la seva nova etapa al Parlament, Laporta ha dit que “la primera sensació és d’impotència. Això és cert, estic acostumat a dirigir, a prendre decisions i que s’executin. En aquest sentit és una carrera de fons això”. “Tinc una altra activitat professional en la que sí que mano”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments