José ZaragozaEl secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que “a la direcció del PSC mai s’ha discutit el candidat a l’alcaldia ni de Barcelona ni de cap altra ciutat. No hi ha posicionament de la direcció sobre aquest tema. A les autonòmiques també es va fer el que passa és que no es va presentar cap altre candidat”.

José Zaragoza no es vol posicionar a favor ni en contra dels dos aspirants a ser alcaldable socialista a l’ajuntament de Barcelona. “Tinc molt bona opinió sobre Jordi Hereu, crec que és molt bon alcalde. I també tinc molt bona opinió sobre Montse Tura. No em facin escollir, a més no tinc ni la possibilitat de votar”, diu Zaragoza. “Els que no som part d’aquest procés (de la federació de Barcelona), no hi tenim res a dir”, ha reblat. Sobre les paraules de Xavier Trias, Zaragoza diu que “va tenir una reacció antiga”.

En declaracions a COMRàdio, reconeix que el fracàs del procés de la consulta de la Diagonal va deixar tocat l’alcalde Hereu, cosa normal segons el secretari d’organització del PSC “quan un projecte polític que tu has plantejat no avança…

Zaragoza assegura que el partit no té enquestes més enllà d’aquelles que es fan des del mateix ajuntament de Barcelona sobre intenció de vot, unes enquestes que “indiquen una situació electoralment difícil”.

El secretari d’Organització dels socialistes catalans també ha carregat tintes contra el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. D’ell diu que “està ridiculitzant la presidència de la Generalitat. L’està banalitzant”. “El model de presidència del senyor Mas és el model Sálvame, de premsa rosa. Hi hauria d’haver més respecte per la institució política”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments