Joan PuigcercósEl president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha reconegut en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que “mediàticament tindria el seu morbo” que Joan Laporta fos cap de llista a l’Ajuntament de Barcelona si finalment ERC acaba pactant una candidatura conjunta amb altres partits independentistes. Segons Puigcercós, “no es pot fer la trampa de dir: primàries arreu però si no sortim nosaltres res…”.

Sobre el nou govern d’Artur Mas, el president d’ERC deixa ben clar que si li ha de donar els 100 dies de gràcia però “si alguna cosa s’ha distingit el senyor mas és no tocar gaire res, i la famosa rebaixa de govern són 12 càrrecs”. “Sacrificis, els què calguin”, diu Puigcercós, “però això no vol dir que haguem d’amagar sota la taula que hi ha un conflicte obert, i que no està resolt, amb Madrid”. En declaracions a COMRàdio també ha parlat del dret a decidir que mas va invocar en el seu discurs d’investidura i creu que “ja no li interessa i farà marxa enrere”.

El líder republicà també ha valorat el comunicat de la banda terrorista ETA. Creu que “ETA ha arribat al final” però “a Madrid aquest comunicat per alguns és una mala notícia perquè hi ha gent que n’ha tret molts rèdits i ara això s’acabarà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments