Oriol AmorósEl president de la Federació d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Amorós, ha reconegut que si cal, es faran primàries per triar el candidat a l’alcaldia de Barcelona. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, ha argumentat que “hi ha molta gent progressista que vol un canvi a la ciutat” i que des d’Esquerra “estem parlant amb tothom que vulgui aquest canvi, no només amb el senyor Laporta”. Per Amorós, la tria del candidat no ha de ser cap escull: “si algú diu: és que nosaltres tenim un Sant Crist molt gros, doncs que presenti primàries”.

En cara sobre les eleccions municipals, Oriol Amorós ha dit que “ja ningú dubta que l’ajuntament de Barcelona no té projecte de ciutat. Nosaltres ja ho vam dir fa 4 anys. El problema és que encara tampoc sabem quin és el model que la dreta defensa per Barcelona”.

Qui ha estat secretari d’Immigració amb el govern del Tripartit, també ha aprofitat per analitzar les primeres retallades de personal i conselleries dutes a terme per Artur Mas al govern de la Generalitat. “Per tenir una administració eficaç la clau no és tenir menys gent que decideixi, sinó més gent que es responsabilitzi de les seves coses”, diu Amorós. “Ara hi haurà menys centres de decisió, estarà tot més centralitzat. Ja li dic ara que passarà: que tot anirà molt més lent”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments