La portaveu adjunta del PSC, Laia Bonet, ha assegurat al programa El Dia de COM Ràdio que quan van veure a Lluis Prenafeta, com a convidat d’honor, “ens vam haver de fregar els ulls dues vegades, perplexos perquè no acabàvem de veure el que veiem”. La dirigent socialista ha ironitzat que “fins i tot vaig estar temptada de buscar si el senyor [Macià] Alavedra també hi era”. Bonet ha afirmat que “cadascú té els amics que té”.

Des de CIU, i també en declaracions al programa El Dia de COM Ràdio, el portaveu parlamentari, Jordi Turull, ha qualificat de “molt mal gust” i “d’esbiaixades” aquestes afirmacions. Segons Turull, Bonet hauria de conèixer “una cosa que es diu estat de dret” i li recomana “que miri el seu comitè de partit i hi veurà alguna persona que no només ha estat imputada, sinó que ha estat condemnada i ha complert sentència”, referint-se al dirigent del PSC, Josep Maria Sala.

Absència de Duran i Madí al nou govern

Segons la portaveu adjunta del PSC, no és pot parlar del govern dels millors “quan dos dels millors no hi són”, en referència a Josep Antoni Duran i Lleida i de David Madí al nou govern. Turull l’ha rebatut assegurant que tant Josep Antoni Duran i Lleida com Artur Mas ja van deixar clar que “la implicació, la col·laboració i la participació” del líder d’UDC estava garantida. Pel que fa a David Madí, el portaveu parlamentari de CIU considera que “ha fet una cosa que en política s’hi està poc acostumat”, que és deixar l’activitat política “en el moment més dolç” després de complir un objectiu concret.

Els principis de Mascarell
Sobre la presència de Ferran Mascarell al nou govern, Laia Bonet ha dit que “la política és una qüestió de principis i no d’ofertes”. Segons la dirigent del PSC, es tracta d’una qüestió personal i és “prou xocant” que acceptés una conselleria de Cultura en un hipotètic govern de José Montilla i ara ho sigui a l’executiu d’Artur Mas.

Per la seva part, Jordi Turull ha afirmat que “no s’ha anat a fer una OPA, ni a posar el dit a la nafra” al PSC. El diputat convergent ha dit lamentat que ara es critiqui a Ferran Mascarell per formar part d’un govern de CIU perquè “seria perdre un capital important”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments