Jordi HereuJordi Hereu discrepa de les opinions expressades avui en un article per l’encara conseller Ernest Maragall. L’alcalde de la capital catalana creu que el PSC s’ha de reformular perquè “no pot aspirar a ser el partit del 18% dels catalans. Ha de recuperar la centralitat política que vol dir recuperar la humilitat i l’esforç de representar a més gent”. Malgrat Hereu comparteix la tesi que “moltes coses hauran de canviar” també vol deixar clar que “la versió liliput i immobilista ningú no l’accepta”. Insisteix que “només parlant de grup parlamentari a Madrid no reconstruirem cap projecte”.

En declaracions a El Dia, Jordi Hereu no llença la tovallola de cara a les municipals malgrat les enquestes pronostiquin una victòria clara de CiU. “Aspiro a persones que ara han expressat quina Catalunya volen, que canviïn el senti per dir quina Barcelona volen. Aspiro a aplegar el màxim de sectors. Jo fa 4 anys vaig guanyar unes eleccions sumant molts sectors diferents”, diu Hereu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments