Joan Carretero, president de Reagrupament

El president de Reagrupament, Joan Carretero, assegura que no té cap intenció de dissoldre Reagrupament malgrat no haver aconseguit representació al parlament.

Joan Carretero creu que “abans haurien de desaparèixer el PSC i ERC” i l’argument que dóna és que “han perdut més vots que nosaltres. Nosaltres no n’hem perdut cap, n’hem guanyat 40.000”. “Ningú li pregunta al PSC si hauria de desaparèixer. I jo crec que sí, perquè ni té ideologia, ni praxi política, ni té res de res”, ha reblat.

Pel que fa a la proposta llençada pel republicà Jordi Portabella a Barcelona de fer una candidatura única dels partits independentistes, Joan Carretero insisteix que “és una solemne imbecil·litat” perquè “les realitats d’un poble a un altre són totalment diferents”. En aquest sentit, diu que “conec independentistes amb els quals mai faria una llista municipal perquè són autèntics incompetents”.

En declaracions a El Dia, l’ex conseller de Governació també ha volgut deixar clar que “jo no vaig marxar d’ERC, a mi em van expulsar d’ERC”. Alhora, Carretero insisteix que el seu partit “no és cap escissió d’ERC”, senzillament perquè “mai a la vida s’ha vist que un militant de base faci una escissió. El que no pot ser és que fa dos anys jo marxava sol i ara faig una escissió. Ja n’hi ha prou. Estic fart de sentir mentides”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments