Xavier TriasEn declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Trias té molt clar que el gran problema que té ara mateix Barcelona i el seu primer repte serà “canviar el problema de ciutat”. El líder de CiU al consistori té molt clar que “no vull ser la capital de la prostitució, no vull ser la capital de les màfies, del desordre, de l’incivisme, de que aquí val tot. Jo vull ordre. Vull ser la ciutat de l’excel·lència i la ciutat que tingui atenció a les persones”.

Sobre els moviments tàctics de la resta de formacions, diu que “el senyor Laporta no em treu el son ni mig minut. Competeix directament amb el senyor Portabella. I tenen un  problema, que competint entre ells es poden trobar que al final no entra ningú. Però no és el meu problema”

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments