Albert RamiL’Albert Rami respon les consultes dels oïents i ens parla de fisonomia.

58 comentaris Remeis naturals amb l’Albert Rami”

 1. Elena escrigué:

  Bon dia,

  Fa tres anys, vaig començar amb una inflamció al peu que las resonàncies no em diagnosticaven. L’ any pasat per fí, em va trovar que tenia el tendó tibial posterior parcialment trencat I el fet de caminar malament durant força temps em van ocasionar altres problemes al peu. Actualment a part del problema del tendó, tinc el sindrome del sinus del tars. M’ estan inflitrant, ja només me’n queda una , però l’ inflmació no baixa. Ja m’ han avisat que sinó hauré d’ entrar a quiròfan per netejar la zona inflamada . Hi hauria algun remei per treure aquesta inflamació?

  Ultimament també m’ agafen com unes contractures a l’ espatlla a la part contrària , al trapezi i una tension que em va cap al cap. No sé si això té alguna relació. També he de dir que pateixo molt de restrenyiment.

  Molt agraïda.

 2. Núria escrigué:

  Tinc una amiga que fa uns tres anys que s’empassa molta mucositat.
  Hi ha algun remei?

 3. carol escrigué:

  Hola, ting un esguins al tormell i m´agradaria saber quins remeis naturals podria pendre pre baixar l´inflamació. Moltes gràcies

 4. Rosa maria escrigué:

  bona tarda, voldria sapiguer un reméi per el vertigen d origen nervios, gracies

 5. rosa maría escrigué:

  Hola, es la primera consulta que faig. Bueno jo estic operada de cáncer de cólon fa casi 6 anys i pateixo un extrenyiment crónic, i pres carbonat de magnesi, aloe vera, i es molt difícil, també tinc gasos. Els meus menjars son de dieta per perdre pes (cosa també difícil per mí), no es fecam dur i aigua pren molta, menjo molta verdura fruita tinc que controla pro pren bastante medicació. Sé que no visita,i m´agradaría poder parlar amb vosté pues el meu cas potser es una mica complicat
  per fer un escrit.

  Grácies per atendrem, salutacions,
  Rosa María Mayoral

 6. roser andreu galed escrigué:

  Bon dia soc una dona de 68 anys ,nomes prenc unes gotes pels ulls(glaucoma)pero ara ja faig lo dels tomaquets(no se si tinc que deijar les gotes). Un altre cosa es una bursitis trocanter que fa mes de 10 messos que amb te amargade ja prenc arpagofito le provat amb pastilles gotes, i vials; tambe faig acupuntura, i tot i aixó l’inflamacio persisteig,no tan com al principi pero no desapareig.Que mes puc fer.

  Gracies.

  Roser Andreu

 7. Andreu Marcé escrigué:

  Estic molt interessat en el tractament de la tenció ocular alta- glaucoma,

 8. Xelo escrigué:

  Bona nit . Tinc 60 anys .Em podries dir què va bé per a les taques de les mans . Jo faig una dienta molt saludable, però no sé què més he de fer. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

  Etiquetes

  Recent Comments