Tomás RonceroLa tertúlia futbolística d’Intereconomia TV, “Punto Pelota” va batre el seu rècord d’audiència a Catalunya després del 5-0 del Barça al Madrid.  Un 15,5%  dels catalans van seguir l’anàlisi del partit de Tomàs Roncero. Segons el periodista del diari As: “es inadmisible lo que han hecho Puyol i Piqué con la manita, el madridismo merece un respeto“.

1 comentari ‘Punto Pelota’ bat el seu rècord d’audiència a Catalunya”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by El Dia a COM Ràdio, El Dia a COM Ràdio and El Dia a COM Ràdio, El Dia a COM Ràdio. El Dia a COM Ràdio said: Tomás Roncero a Punto Pelota: "es inadmisible lo que han hecho Puyol i Piqué con la manita, el madridismo merece… http://fb.me/Gc2AjFvd […]

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments