Felip PuigEl secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, ha reconegut en declaracions al programa El Dia de COMRàdio que “el concert econòmic a la basca és inviable per tots”, i que el que caldrà aconseguir és un bon pacte fiscal que “inclogui la gestió dels impostos des de Catalunya i una solidaritat pactada i pautada a un nivell assumible, lògic racional com existeix a Alemanya”.

Pel que fa a la futura composició del nou govern, Felip Puig no ha volgut avançar noms tot i que reconeix: “que vingui Duran i Lleida és una possibilitat”, però alhora afegeix: “continuo creient que a Madrid el projecte de CiU i de catalunya necessita una veu molt potent”.

En declaracions a COMRàdio, el número 2 de CDC ha assegurat que el nou govern tindrà tres o quatre departaments menys que l’actual i que “enlloc de les 15, estem parlant d’onze, dotze, tretze conselleries…  Artur Mas no acostuma a prometre res que no compleixi”.

“Més autogovern sí però gestionem-ho millor. Potser amb el concert econòmic si no fem una administració ajustada a les possibilitats del país doncs resultarà que tampoc en tindrem mai prou. No podem fer emissions de bons per pagar les nòmines o la llum. Hem de fer més emissions? Potser sí, però per donar crèdit a les empreses que avui no ho troben al sector financer”, ha reblat.

Sobre algunes mesures que pensen eliminar, Puig diu que de les primeres decisions que es prendran serà eliminar l’impost de successions i els 80 quilòmetres per hora, “ no amb voluntat revisionista. No venim a esborrar res”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments