llibres ricard1.- Narrativa en català.- Sis comèdies, de Jordi Galceran (Ed. 62).- Aquest llibre es va quedar endarrerit un dia, crec, i ara el recupero: l’obra pels escenaris de l’autor del Métode Grönholm i Paraules encadenades, directament imprescindible!

2.- Narrativa en castellà.- La puerta de la luna, d’Ana María Matute (Destino).- El Premi Cervantes acabat de donar a conèixer i amb aquesta recopilació dels seus contes acabada de sortir, juntament amb el recuperat Luciérnagas a BackList. No sé si està ja a més venuts, però ho estarà aquests dies i ja ho podem avançar!

3.- Narrativa estrangera.- Sukkwand Island, de David Vann (Alfabia/Empúries).- Una fabulosa història d’aquest noi revelació, amb un pare i un fill perduts a Alaska, boníssim, a l’estil del McCarthy de La carretera.

4.- No ficció.-  L’assassí del làser, de Gellert Tamas (Debate/La Campana).- A mig camí entre Tor i A sang freda, un relat trepidant sobre la història real d’un assassí en sèrie d’immigrants a Suècia, tan ben documentat com ben relatat, tot un Capote.

5.- La raresa del Ricard.- Mad Men, de VV.AA. (Capitan Swing).- Un nou llibre sobre una de les sèries de moda, en aquest cas la dels publicitaris de Madison Avenue tan políticament incorrectes com eren als anys 50 als EUA, interessantíssim.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments