Francesc HomsEl responsable del programa electoral de CiU, Francesc Homs creu que el president Montilla “hauria de ser més humil a l’hora de defensar i explicar com estan les coses” en referència a les finances del govern de Catalunya. “Realment la situació de les finances del a Generalitat és dramàtica” diu Homs i afegeix que “no cal que vagi tot el dia carregant contra CiU. A ell mateix no es fa cap favor, ho dic sincerament”. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio Homs responia així José Montilla, que ahir en un dinar a la Cambra de comerç advertia els empresaris que “CiU no paga les factures”.

En aquest sentit, el diputat convergent reconeix que les declaracions de Montilla li van semblar “sorprenents”. Francesc Homs ha recordat que “la Generalitat ha hagut de fer una emissió de bons” i que aquesta decisió l’haurà d’entomar el futur govern, sigui del color que sigui. “Això quedarà com a deute del govern que entri, sigui quin sigui”, ha reblat.

Pel que fa a la campanya electoral, Francesc Homs ha insistit que la voluntat de la federació nacionalista sigui una campanya neta. Sobre el concert econòmic, ha reconegut que és un objectiu complicat d’assolir i que “està clar que si planteges coses i projectes ambiciosos t’arrisques a que després les coses no acabin de sortir”. Homs però creu que amb pedagogia es pot aconseguir, “amb la modèstia necessària: això del concert és un projecte molt ambiciós, tremendament difícil, però pensem que s’ha de plantejar alguna cosa i aquesta pensem que és la que uneix a més catalans”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments