OrtegaLa vicepresidenta d’Unió Democràtica de Catalunya, Joana Ortega, creu que Duran i Lleida té un bon perfil per ser conseller en un futur govern de Convergència i Unió. En declaracions al programa El Dia de COMRàdio, Ortega opina que “quan una persona és bona ho és tant en un lloc com en un altre. Jo crec és igual de bo a la política espanyola com a la política catalana”.

La número 2 de les llistes de CiU per Barcelona no creu que hi hagi frau en el finançament de les campanyes electorals dels partits polítics, tal i com fa unes hores ha insinuat el líder de CiU Artur Mas. Segons Ortega, “hi ha una transparència increïble perquè son diners públics, comptats i auditats”. Tot i això, sí que està d’acord amb Artur Mas que el cal reprendre el debat sobre el finançament de les formacions. Per Joana Ortega, el que ha dit Mas “és una reflexió que cal posar sobre la taula, és valenta però no pressuposa res en especial”.

En declaracions a COMRàdio, la portaveu d’Unió insisteix que el seu objectiu és governar en solitari i que “qualsevol pacte permanent el descartem”. “La sociovergència de moment també”, i el seu escenari de govern perfecte serien els pactes puntuals de CiU amb “qualsevol formació, sense descartar ningú”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments