Jordi Miralles, coordinador general d'EUiAEl coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa acaba de publicar un llibre “Fent camí per l’esquerra“, un recull d’alguns dels seus articles publicats els últims anys a la premsa

Jordi Miralles ha fet un bon balanç d’aquests anys de tripartit. També ha defensat algunes postures controvertides que ha mantingut la seva coalició, com la Llei d’Educació. Sense embuts, Miralles ha argumentat que van votar en contra d’alguns articles de la llei perquè “no ens dóna la gana que escoles pijes d’elit rebin recursos públics”.

El coordinador general d’Esquerra Unida reivindica a més aquesta coalició de cara el 28-N com l’esquerra de debò i l’única que recull els interessos i inquietuds sindicals.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments