Celestino CorbachoEl número 3 de les llistes del PSC a les eleccions del Parlament de Catalunya, Celestino Corbacho ha deixat la porta oberta a una eventual reedició del govern del tripartit. Corbacho insisteix que “la fórmula del govern tripartit ja no pot ser la referència”, “estem davant una nova situació” però també afegeix que “el dia 29, dependrà. Tots els partits hauran de decidir què proposen de cara al futur”.

Ara mateix el tripartit 3 no és possible, ha argumentat l’ex Ministre de Treball perquè “ja no compartim aquestes idees que plantegen de fons algunes de les formacions que formen el tripartit” i parla sobretot al referèndum per la independència que demana Esquerra Republicana per signar pactes. “Em deixat en el camí el nostre perfil i també hem estat captius d’algunes fórmules de govern, per exemple, no som independentistes”, reconeix Celestino Corbacho.

En declaracions a El Dia però el número 3 de les llistes del PSC sí que deixa clar que en cap cas apostaran per l’anomenada sociovergència: “CiU, si vol governar haurà de governar amb les seves forces. Que no compti amb nosaltres”.

L’ex titular de Treball i Immigració del govern central també ha tornat a defensar la reforma laboral que ell mateix va liderar com a ministre. “La reforma laboral és la que necessita el nostre mercat laboral i amb el pas del temps es veurà que no és lasciva pels treballadors”, diu Corbacho. Del seu successor, Valeriano Gómez, ha dit “és una persona assenyada, té molts coneixements en la matèria i per tant farà una bona gestió”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments