Joan Carretero, president de ReagrupamentEl president de Reagrupament Joan Carretero creu que tant és quins canvis en el govern central es facin o s’hagin fet perquè pels catalans “que hi hagi un govern o un altre sempre és un govern que va en contra nostra. Si tinguéssim la desgràcia que fos un govern eficient encara ens aniria més malament. És evident… l’experiència demostra que mai prenen cap decisió que vagi a favor nostre”.

De cara a les eleccions del 28 de novembre, Joan Carretero manté que la seva formació va a per totes, i ha tornat a lamentar que  les formacions independentistes no s’hagin posat d’acord per anar-hi unides. L’ex conseller de governació reitera que el seu “objectiu número 1 és declarar la independència. Després vindrà la resta”. És l’hora diu Carretero d’acabar amb les mitges tintes i és hora de decidir “si som espanyols sense traumes o ens fem catalans de debò. Aquesta situació de coitus interruptus permanent i d’esquizofrènia és dolenta per la salut”. Joan Carretero insisteix que no té res contra Espanya “no em surt cap pansa, no tinc res contra Espanya ni contra el govern espanyol. Vull anar a favor meu i no a favor seu”.

En declaracions a COMRàdio, també ha reconegut que “Si en el ,món només hi quedessin el senyor Mas i el senyor Montilla i només ells poguessin ser presidents preferim que ho sigui Mas”.

Pel que fa a les consultes independentistes i a la multitudinària manifestació del 10 de Juliol a Barcelona, Joan Carretero no les qüestiona però avisa que cal seguir endavant. “Hem guanyat una micra d’independència amb les consultes? No. Amb la mani del 10-J? NO. Si al Passeig de Gràcia ens reunim els que fóssim i marxem cap a casa… Si no es tradueix el dia 28 en un esclat de diputats independentistes al Parlament de Catalunya això no haurà servit per res”, ha sentenciat. I és que segons Carretero, en aquest país “hauríem de fer la revolució, anar tots al carrer i no sortir fins que això canviï”. “A mi quan algú em diu que el convenci sempre li dic que no em dóna la gana. Si tu, català, no t’has adonat del que et convé fes-t’ho mirar”, diu el líder de Reagrupament

En la mateixa entrevista també ha valorat alguns aspectes de l’actualitat. Per exemple, sobre l’emissió de bons de la Generalitat, no la critica obertament però ha recordat, “perquè la memòria d’aquest país és inferior a la dels peixos, que fa molt poc, el govern de la Generalitat ens deia que havia aconseguit el millor finançament de la història. Que era fantàstic, una cosa espectacular. Al cap de 4 dies la generalitat té problemes per pagar proveïdors. Òbviament és culpa de l’espoli fiscal però no podem fer viure la gent d’il·lusions”

Joan Carretero, metge de professió, sí ha carregat durament contra la retallada de sou dels funcionaris públics. “No dic el que penso dels que ho han fet perquè no es pot dir a través dels micros. És molt gruixut el que penso d’aquesta gent. Si a vostè li baixen el sou acostuma a tenir tendències agressives”, diu Carretero. El líder de Reagrupmanet creu que rebaixar els sous és un acte d’irresponsabilitat. “Jo l’acceptaria si prèviament el govern, el que fos, hagués pres mesures de debò d’austeritat, cosa que no s’ha fet”, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments