Jordi Duran i Albert VicoJordi Duran i Albert Vico arrenquen ‘El dia a la COM’ amb més reflexió, més diversió i més participació.

El dia a la COM, el magazín matinal de capçalera de COMRàdio conduït per Jordi Duran i Albert Vico, enceta dilluns la tercera temporada en antena amb novetats destacades. Així, el programa, que mantindrà l’horari de 7 a 14 h, incorporarà a les 9 h una tertúlia amb la presència d’un personatge d’actualitat i tres comentaristes de primera fila.Jordi Duran compartirà amb tots ells una conversa oberta, on els tertulians podran interpel·lar i intercanviar impressions amb el convidat. La nòmina de periodistes, polítics i escriptors que intervindran habitualment a la tertúlia estarà encapçalada enguany per Antonio Franco, Montserrat Nebrera, Antoni Bolaño, Ernest Folch, Patrícia Gabancho, Salvador Milà, Vicent Sanchís, Josep Curto, Cristina Fallaràs, Rafael de Ribot, Agustí Colomines, Iu Forn, Ferran Espada, Isabel-Clara Simó, Jordi Mercader, Joan López i Lluís Pastor. La tertúlia clourà el bloc de repàs a l’actualitat, que haurà engegat a les set amb l’avançament de les principals notícies, la informació esportiva, els serveis, l’agenda cultural i el recull de premsa.

Des del punt de vista periodístic, el programa serà sensible als temes de proximitat que preocupen al carrer i conferirà al relat de l’actualitat un to positiu, que s’apartarà tant de la banalització com de la transcendència excessiva. Albert Vico s’incorporarà poc abans de les 9 h per oferir el contrapunt divertit a l’actualitat, comentant les notícies curioses que circulen per internet i les xarxes socials.

A partir de les 10 i fins les 12 h serà el torn de l’entreteniment divulgatiu. En aquestes dues hores Jordi Duran s’envoltarà de diferents especialistes, que compartiran els seus coneixements amb els oients. Entre els experts hi haurà els economistes Àlex Estruch i Gonzalo Bernardos; el músic Miqui Puig; la cuinera Mireia Carbó; l’historiador Xavier Carmaniu; la nutricionista Pilar Senpau; el crític teatral Christian Machío; l’escriptor i periodista literari Ricard Ruiz; i el crític cinematogràfic Rafael Dalmau, entre d’altres.

Més diversió i participació amb Albert Vico

De les 12 a les 14 h Albert Vico assumirà la part final d’El dia a la COM, que aquesta temporada es dotarà de més humor i participació que mai. L’objectiu d’aquestes dues hores serà traslladar l’oient a un món de diversió i ficció, on poder perdre de vista els problemes quotidians.

Hi haurà entrevistes, connexions amb la unitat mòbil i, sobretot, molta participació dels oients. Durant la darrera mitja del programa un expert instruirà de manera lúdica l’audiència.

Els periodistes Ivan Rosquellas i Xavier San Juan parlaran d’humor; el músic Manu Guix versionarà cançons a petició del públic; Robert Rodergas comentarà qüestions relacionades amb la publicitat; i la sommelier Meritxell Falgueras farà les delícies dels amants del vi.

Una de les novetats d’aquesta temporada serà la presència a l’estudi, un cop per setmana, d’alumnes d’instituts, per assistir a les actuacions en directe de Manu Guix.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments