Felip Puig: “Si no hi ha pacte fiscal, darrere vé un conflicte nacional de primer calat”

eldia - 26/07/2012

El conseller d’Interior ha confirmat que l’incendi de l’Empordà estarà extingit al llarg d’aquesta setmana. I s’ha defensat d’algunes crítiques, sobretot llençades des de les filials sindicals del cos de bombers: “un país pot tenir els serveis socials, d’emergència i seguretat que es pot pagar. No podem tenir el cos de bombers de New York. […]

Ernest Maragall: “Ahir el que tocava era estar amb el pacte fiscal”

eldia - 26/07/2012

El diputat pel PSC i exconseller d’educació, Ernest Maragall, ha justificat en declaracions al programa El Dia a la COM, de COMRàdio, el trencament de la disciplina de partit en la votació del pacte fiscal ahir al Parlament dient que “el que tocava era estar amb el pacte fiscal”, tot confiant que el PSC “entendrà” […]

Mascotes a l’estiu. Entrevista amb Ricard Adan, veterinari i etòleg.

eldia - 25/07/2012

El veterinari i etòleg, Ricard Adan ens dóna consells i recomanacions per viatjar amb les nostres mascotes aquest estiu.

Josep Maria Rañé parla sobre el pacte fiscal el dia que s’aborda al Parlament

eldia - 25/07/2012

El president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Josep Maria Rañé,ha explicat l’informe que l’entitat ha fet arribar al govern on es planteja un pacte fiscal en la línia del concert econòmic.

Vacances low cost. És possible?

eldia - 25/07/2012

Anem més ofegats que mai, les previsions econòmiques cada dia van a pitjor i el desànim és generalitzat… Però això vol dir que hem de renunciar a les vacances? O en canvi, les necessitem MÉS QUE MAI? Hi ha un altre tipus de vacances ? Més econòmiques? En parlem amb Daniel Alonso, director del portal […]

Els tweets del dia

eldia - 27/07/20124 comentaris


Els tweets del dia. Escolta-ho a l’Altre Dia d’Albert Vico.

El nostre crític literari, Ricard Ruiz, ens recomana algunes bones lectures de cara a l’estiu!

El conseller d’Interior ha confirmat que l’incendi de l’Empordà estarà extingit al llarg d’aquesta setmana. I s’ha defensat d’algunes crítiques, sobretot llençades des de les filials sindicals del cos de bombers: “un país pot tenir els serveis socials, d’emergència i seguretat que es pot pagar. No podem tenir el cos de bombers de New York. Dit això, tenim un cos de bombers magnífic”.

[continua…]

El diputat pel PSC i exconseller d’educació, Ernest Maragall, ha justificat en declaracions al programa El Dia a la COM, de COMRàdio, el trencament de la disciplina de partit en la votació del pacte fiscal ahir al Parlament dient que “el que tocava era estar amb el pacte fiscal”, tot confiant que el PSC “entendrà” la seva decisió, una decisió que no ha estat “ni còmoda ni fàcil”. Afegeix que  “això no impedia expressar la posició pròpia [del partit] a través d’unes esmenes que es van presentar i que recolzo”.

 


[continua…]

El veterinari i etòleg, Ricard Adan ens dóna consells i recomanacions per viatjar amb les nostres mascotes aquest estiu.

Última secció dels Dandies, amb Miqui Puig, fem una selecció de les millors cançons que han sonat al llarg d’aquesta temporada!

[continua…]

El president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, Josep Maria Rañé,ha explicat l’informe que l’entitat ha fet arribar al govern on es planteja un pacte fiscal en la línia del concert econòmic.

Anem més ofegats que mai, les previsions econòmiques cada dia van a pitjor i el desànim és generalitzat… Però això vol dir que hem de renunciar a les vacances? O en canvi, les necessitem MÉS QUE MAI? Hi ha un altre tipus de vacances ? Més econòmiques? En parlem amb Daniel Alonso, director del portal lowcostviajes.com

Inventen uns llavis virtuals per les relacions a distància. Escolta-ho a l’Altre Dia d’Albert Vico.

L’antropòloga i consultora d’Internet, Trina Milan, analitza la importància del 2.0 en emergències com els incendis de l’Alt Empordà. En parlem també amb l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, usuari actiu de Twitter, i amb Oriol Puig, cofundador de la web “1català1arbre”, una iniciativa per mobilitzar la ciutadania després dels incendis.

Hem analitzat les causes i els efectes dels incendis de l’Empordà amb el secretari genral del Consorci Forestal de Catalunya, Joan Rovira, i amb el degà del Col·legi d’Enginyers de Monts/Forests de Catalunya, Jordi Romà. Asseguren que  “cal gestionar les propietats de forma agrupada” i citen com a models França o els països centreeuropeus i nòrdics.

 

 

La barcelonina, Sara Pi i el brasiler, Erico Moreira presenten el seu treball “Burning”. El resultat d’una barreja de ritmes brasilers,  soul i  jazz. Escolteu la interpretació en directe dels temes Neguinho i Belly Queen.

 El 70% dels joves amaga als pares el que fa a Internet. Són capaços d’eliminar l’historial de pàgines que han visitat o construir perfils falsos. La pedagoga i escriptora Nora Rodríguez ens comenta aquest estudi i ens aconsella què podem fer.

Vídeo

eldiacomradio

    Etiquetes

    Recent Comments