imatge_equip

Som un programa jove i petit d’una emissora de ràdio també jove i petita. Però aquest també és un país petit i quan ens ho proposem som capaços de fer coses ben grans, oi?

Avui hem sabut que Ràdio Associació de Catalunya ens ha guardonat amb una menció de qualitat pel nostre programa Colors Primaris. Primer de tot gràcies al jurat per creure que mereixem aquest reconeixement. Sempre dic que aquest programa en sí ja és un regal. Però és cert que aquesta menció que tot just recollirem dijous vinent, és molt important per a nosaltres. Ens referma en el que fem i ens omple d’energia per continuar!

Crec que la recerca i el benestar van de la mà, i que és imprescindible explicar els avenços que es fan en recerca de manera clara i entenedora. Però no només em refereixo a la recerca biomèdica, que és obviament molt rellevant. Sinó també a la recerca en sociologia, en antropologia, en periodisme, en psicologia, en comunicació, en indumentària, en cinema, en matemàtiques, en lideratges… Al nostre país hi ha grans grups de receca en àrees tan diverses com interessants, i a tots ells intentem donar veu programa rera programa. Per poc que poguem, ho seguirem fent.

Us explicaré un secret que segurament molts dels nostres oients desconeixeu. Sabíeu que el 50% de l’equip del Colors Primaris vivim a Londres? Això implica un esforç molt gran per seguir endavant amb el programa! Lligar entrevistats a Catalunya (sense una productora com la Irina això seria impossible!!) i viatjar amunt i avall, agafar molts avions -som gairebé VIPs de Ryan air on hi preparem la majoria dels guions, he he..- o enregistrar 8 entrevistes en un sol dia… És evident que quan un fa un projecte així, és per passió. Però sense un equip com el que tinc, seria impossible fer-ho. Així que Irina, Laura i Marc, la meva enhorabona i profundes gràcies. Sou incansables. Amb persones com vosaltres al costat crec que el planeta gira millor i més ràpid.

Un cop anem paint l’emoció, tot l’equip volem dedicar la menció a tots els que confieu en el colors.

En primer lloc, aquest reconeixement és per a Ràdio Silenci i en especial, per en Marc Querol, que va aixecar aquest mitjà fa poc més de 5 anys amb un esforç inimaginable i que ha apostat des del primer moment pel Colors Primaris. GRÀCIES. Sou un mitjà que val un imperi, començant per l’Eduard Mas, l’Edgar Colomé, en Jordi Roig o l’Andrea Ramos. És un honor formar part d’aquesta família! I ens alegra molt ser el primer programa de l’emissora en guanyar aquesta menció!

En segon lloc, gràcies a la xarxa de comunicació local i en especial a en Jordi Sacristan per confiar en el nostre projecte. Gràcies per tot el suport que ens doneu i per fer possible que cada setmana sonem arreu del territori català.

També el volem dedicar i donar enormes gràcies al munt d’emissores que ens heu inclòs a la vostra graella en algun moment o altre de la temporada:
Cugat.cat -91.5 FM, Mataró Ràdio -89.3FM, Ràdio Cap de Creus – 88.7 FM, Constantí Ràdio – 97.9 FM, Ràdio Arbúcies – 107.6FM, Ràdio Corbera – 107 FM, Olesa Ràdio – 90.1 FM, Amposta Ràdio – 87.8 FM, Altafulla Ràdio – 107.4 FM, Ràdio Sant Andreu – 98.0 FM, Ràdio Caldes – 107.8 FM, Ràdio Montornès – 91.2 FM, Ràdio Premià de Mar – 95.2 FM, Ràdio Rubí – 99.7 FM, Vilassar Ràdio – 98.1 FM, Ràdio Trinitat Vella – 91.6 FM, Ràdio Taradell – 106.7 FM, Ràdio Masquefa – 91.6 FM, Calafell Ràdio – 107.9 FM, RTV L’Escala, Ràdio Silenci – 107.4 FM i la xarxa per a tot Barcelona, 91.0 FM Gràcies companys!

Aquest reconeixement també el dediquem a la seixentena de convidats que heu passat pel colors, així com als nostres col.laboradors que sempre estan disponibles Tomàs Navarro i Veni Fonfria. Sou fantàstics, infinites gràcies per fer-me sentir afortunada de compartir el vostre coneixement, cada dia aprenem més!

I a cadsacuna de les persones que encara que hagi estat per uns instants hagueu escoltat la veu de la Iri, de la Lau, o meva… només un desig: seguir mereixent la vostra confiança, durant molt de temps. Aquest reconeixement és per a tots! Enhorabona!

Raquel Iniesta
Directora del Colors Primaris

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *