foto_famaSovint sents algú que sospira amb el desig de ser famós. Potser si preguntes per què volen ser famosos, poden respondre: “per sortir a la tele” normalment és el mitjà preferit, no gaire gent respondria “per sortir als mitjans”. O no?

En aquest colors primaris parlem de fama i de famosos. Imagina’t que fossis un personatge públic a qui la gent reconeix pel carrer . Algú en qui moltes persones dipositen la seva simpatia i la seva confiança . Imagina’t que ets famosa i digues què faries amb la teva fama. Molts i moltes potser aprofiteu la fama per entrar a llocs inaccessibles , per sopar en un restaurant de moda sense reserva o entrar a una zona VIP d’algun macro festival de música pop .

Veiem constantment com hi ha gent que viu exclusivament de ser famós. La tele va plena de reality shows plens de persones buscant la fama, ja sigui cantant, ballant, o simplement fent pública la seva intimitat. Per què hi ha persones que busquen la fama? Heu pensat mai com us canviaria ser famosos? S’us pujaria “al cap”, com se sol dir? I què passaria quan, per coses de la vida, perdéssiu la fama? Tot seguit la Raquel Iniesta parla amb el periodista Guillem Balagué. El Guillem s’ha endinsat a la vida de dos personatges indubtablement famosos: el Pep Guardiola i el Leo Messi. Ens explicarà com és algú que arriba a ser famós de manera ben merescuda: ser el millor del món en el seu camp, en aquest cas, el futbol.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *