Des del primer Apple-I creat al garatge de Mountine view a California, fins a crear Pixar, l’empresa d’animació que canviaria per sempre l’univers del cinema d’animació. Tota una vida dedicada a la creació. Avui parlem d’un dels fills de Silicon Valley, la zona de Califòrnia on se situen les principals empreses d’alta tecnologia a nivell mundial.

Una persona que al llarg de la seva vida es va veure fora de la companyia que ell mateix havia creat i sobre la qual pensava obsessivament, nit i dia: Apple. Algú que ha provocat un canvi rotund a les nostres vides, introduint en el nostre dia a dia aparells “inteligents” com l’smartphone, les tauletes, l’ipod… Objectes que ningú es planteja ja la necessitat de tenir-los. Estem parlant, com no, d’Steve jobs.

Quin lloc ocupen a les nostres vides els smartphones i les tauletes? Com considereu que han canviat la nostra manera de fer? I apple, s’està sobreposant durant els anys posteriors a la mort d’Steve Jobs?

En Miquel Labòria viu envoltat de productes apple. És un dels referents d’apple en català, creador del Bloc d’apple en català i programador. A la següent conversa amb la Raquel Iniesta, Labòria ens ajuda a analitzar el moment tecnològic que estem vivint.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *