martinlanger11.jpgEscollir bé la persona amb qui ens emparellem és bàsic per a tenir èxit. Quan ens fixem en algú, què és el que ens atrau d’aquesta persona? el físic? el somriure? la mirada?

La tria de la parella és complexa i a més l’hem de fer sota els efectes de l’enamorament! Freud creia que l’enamorament és un estat psicòtic de la nostra personalitat. I és que l’enamorament és un sentiment irracional que de vegades ens fa fer coses que mai faríem en un altre estat. Després d’estudiar neurotransmissors i substàncies bioqímiques diverses, els estudis suggereixen que l’enamorament dura al voltant de dos anys. I un cop passat aquests dos anys és probable que ens tornem a enamorar, però aquesta segona fase l’enamorament és més racional i afectiu. Després de l’enamorament, arribaria l’amor. L’estat en el qual escollim a una parella i ens engresquem en construir un camí juntament amb ella.

En aquest Colors Primaris volem entendre quins mecanismes ens ajuden a trobar parella. Quedemonline.cat és un portal que porta més de 10 anys connectant a que persones d’arreu de Catalunya per a, qui sap si en un futur, esdevinguin parella.

A la següent secció, la Raquel Iniesta conversa amb en Joan Arenyes, creador de quedemonline.cat, sobre les inquietuds que tenim els catalans i catalanes a l´hora de buscar parella.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *