fantasia

Albert Einstein va dir en una ocasió: “Quan examino els meus mètodes de pensament, arribo a la conclusió que el do de la fantasia m’ha significat més que el meu talent per absorbir el coneixement.”

En aquest colors primaris us proposem un viatge a la nostra infancia, un moment en que hauria de regnar la fantasia. Una fantasia que no hauríem de perdre mai. Del llatí phantasia la fantasia és la facultat que tenim de generar imatges mentals, idees, que no pertanyen a la realitat. Per tant, fantasejar significa somiar despert. Permetre que la nostra ment cregui que les regles de la realitat són subjectives: en podem crear de noves, a la nostra mida.

Fa 30 anys en Pep Bou va decidir que els regles del seu univers eren de sabó. Tan efímer i tan fràgil. Es va proveir de sabó, d’aigua i glicerina, i va fer d’aquestes substàncies les seves eines per crear il•lusió i fantasia per a tothom.

A la següent conversa en Pep Bou parla amb Raquel Iniesta dels seus espectacles, de la seva vida, de les seves fantasies.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *