habitatgeLes persones tenim la necessitat ancestral i instintiva de tenir un lloc propi on viure. Diem instintiva perquè el fet de tenir casa és una tendència innata que desenvolupen fins i tot els animals menys evolucionats per protegir-se de les inclemències climatològiques i defensar-se davant l’atac dels seus possibles depredadors.
Al llarg de la seva evolució, els humans van abandonar el seu primitiu temperament nòmada i caçador. En una vertiginosa progressió fins el nostre dia a dia, a l’actualitat vivim una mica amuntegats en les grans urbs o amb una mica més d’espai, al medi rural. Ja sigui per necessitats bàsiques d’aixopluc, com per la cerca de llibertat o independència, els humans tenim aquesta necessitat. I no és tan sols una necessitat: tenir una casa digne és un dret recollit a la constitució espanyola.

Per entendre quina és la situació actual de l’habitatge a Catalunya, la Raquel Iniesta conversa amb en Joan Ollé president del col•legi d’APIs de Catalunya. Què és millor en aquest moment, comprar o llogar? Els preus de la vivenda seguiran baixant? Ens ho explica a la següent entrevista.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *