relacions-personalsQuantes alegries però també quants mals de cap ens donen les relacions que mantenim amb la resta de persones del nostre entorn.

Les relacions humanes són aquest conjunt de vincles entre les persones que formen una societat i que es desenvolupen amb un o altre grau d’intimitat. Hi ha relacions que es basen en l’amor, ja sigui de parella o d’amistat. L’amor, la confiança, el gaudir compartit amb algú altre, integren part dels millor moments de les relacions humanes. D’altres relacions vénen imposades des que neixem: aquestes són les relacions amb la família que sovint són d’amor, però no sempre!

Hi ha qui situa les persones que l’envolten en diferents corones: els més “importants”, els una mica menys importants, els amics per només sortir, els companys de feina…Qui situaries tu a cada grup?

En aquest Colors Primaris la Raquel Iniesta i el seu equip ens proposem parlar de les relacions entre les persones. Per això conversem amb algú que s’ha dedicat a posar una mirada en les relacions personals a través del món del teatre. Títols com “Gang Bang”, el “Principi d’Arquímedes” o la darrera “Fum” han deixat ben clar que Josep Maria Miró té molt a explicar i sobretot, per fer pensar a l’espectador. La Raquel conversa amb ell a la següent entrevista.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *