dietas-para-niñosSovint triem dietes amb l’únic objectiu d’aprimar-nos amb rapidesa, fet que ens porta a frustracions. Diversos estudis científics conclouen que per aprimar-te i no tornar-te a engreixar és preferible dur un estil de vida saludable que no pas seguir una dieta puntual.
Vivim en un país mediterrani i això ens ofereix la oportunitat d’aprofitar els beneficis que la nostra pròpia terra ens dóna en forma d’aliments. La dieta mediterrània és un model d’alimentació reconegut per la comunitat científica internacional com un patró alimentari dels més saludables i equilibrats del món. Tan rellevant és, que al 2010 la dieta mediterrània va ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

A la següent entrevista descobrirem perquè l’oli d’oliva o els fruits secs són tan saludables, i en quines quantitats els hauríem de consumir. La Raquel Iniesta conversa amb el professor Jordi Salas-Salvadó, director del Centre català de la nutrició (CCNIEC) i un dels creadors del predimed, l’estudi nutricional que ocupa el segon lloc en el rànquing mundial d’impacte a les xarxes socials.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *