LlibertatEl concepte de llibertat és un concepte abstracte de molt difícil definició. En l’intent de definir-lo, l’ésser humà s’ha trobat amb múltiples paradoxes. A nivell general, podem dir que la llibertat és un concepte que fa referència a molts aspectes de la vida humana . Es defineix com aquella facultat natural que té l’ésser humà de poder actuar segons la seva pròpia voluntat . Es tracta d’un concepte que fa referència a la independència , amb el dret de la persona a realitzar allò que consideri adequat o oportú.
En aquest Colors Primaris obrim l’any amb una idea molt clara: l’individu, per sentir-se be, ha de ser lliure. Però com podem assolir aquesta llibertat? Som esclaus del rellotge? Del nostre cap? Del nostre desig? Com ens podem deslliurar d’aquesta supeditació, en la mesura del possible.

L’Ester Vivas, periodista i activista social i la Teresa Forcades, monja benedictina del Monestir de Montserrat i doctora en salut publica i teologia, s’han unit per denunciar la manca de llibertats que estem patint, per fer arribar arreu la seva critica des de l’argumentació i la reflexió sobre per que ens trobem en l’actual situació de crisi social, política, econòmica, de valors.

El seu llibre “Sense Por” està sent un èxit de vendes a Catalunya i a l’estat espanyol. La Raquel Iniesta conversa amb Ester Vivas sobre el llibre i el concepte de llibertat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *