Viajes

Els beneficis de viatjar segons Tomàs Navarro

Tots volem desconnectar. És la paraula màgica quan s’acosten els vacances. Diem: “ ni que sigui marxar de càmping aquí a la platja!”, però ja serveix realment per evadir-se de la realitat? Darrera de la paraula desconnectar, hi posem tot allò que ens ha carregat durant l’any, tot allò que volem deixar enrere. Volem no pensar en cap problema i centrar-nos en allò que és veritablement rellevant per a nosaltres quan estem de vacances: descansar i gaudir.

Molts cops sentim que no desconnectem igual si ens quedem a casa que si marxem fora, i per tant, el desig de desconnexió acostuma a anar lligat al de marxar, al de viatjar… Però és cert això? El psicòleg Tomás Navarro ens ho descobreix.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *