1075805_597779016911555_877700650_n

Irina Garcia amb Eva Giménez, presidenta d’Asdent i finalista de la Titan Desert

A diferència de les cultures contemporànies, els grecs van practicar un desenvolupat culte a  l’exaltació de la corporalitat, fent de l’esport una activitat de gran rellevància quotidiana. De fet, els grecs seguien el lema fonamental: “ment sana en cos sa “.

És interessant destacar que les persones que guanyaven les competicions esportives eren premiades, principalment, amb estímuls, com per exemple, l’ovació o l’aplaudiment dels espectadors presents als estadis. L’estímul moral que acompanya allò que fem és bàsic per a què ho aconseguim.

L’estímul de l’Eva Giménez és el seu fill, en Nacho. Sense ser esportista professional, amb una discapacitat i amb només 3 mesos per preparar-se, es va proposar fer la Titan Desert. Sis dies travessant el desert del Marroc, 600 kilòmetres per endavant amb bicicleta. Sol, dunes, roques, calor… Apte no només per a esportistes professionals, no només per a grans equips, apte, també, per qui s’ho proposi i per qui lluiti.

L’Eva Giménez s’ho va proposar amb un objectiu molt clar: aconseguir la màxima difusió de l’associació que presideix, Asdent. Busca finançament per a la investigació de la malaltia de Dent, una malaltia rara, incurable i que pateix el seu fill Nacho.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *