Et penso amb pausa, sento com el vent juga a entortolligar-me els cabells i observo el teu silenci… em sento arrelada al terra com l’arbre del jardí, començo a notar com el ritme del meu cos va agafant velocitat i els peus volen marxar, però estan lligats. Et penso amb pausa però m’agradaria fer play.

M’agradaria tornar a jugar-hi… llençar el dau de la sort i girar-la com gira el girasol quan veu l’astre diürn. Fer una tombarella i veure-ho tot al revés, caminar-hi una estona i olorar el terra amb les ales dels peus voleiant cap el cel.

Et penso amb pausa però el ritme no es pot parar i em començo a desplaçar. Poc a poc agafo embranzida i ara sembla que m’observo de cap per avall al mirall. Gisela Puntí

El grup Élena ens acosten “auguris” des del seu darrer disc “d’herois i desastres” publicata amb Warner músic el 2011.