Avui vull respirar-te, vull abraçar-te, vull estimar-te… vull sentir-te dins meu, vull assaborir-te pausadament… Avui més que mai vull estar amb tu. Vull que passegem juntes, que gaudim de les petjades agafades de la mà, que respirem l’aire fred que ens acompanya, que olorem la gespa acabada de tallar, que compartim un somriure amb un desconegut, que ens descalcem i acariciem la gespa amb les puntes dels dits. I es que avui… vull respirar-te, vull abraçar-te, vull estimar-te… vull sentir-te dins meu, vull assaborir-te pausadament… Avui no fan falta paraules  perquè m’entens a la perfecció. Avui em sento estranya i m’ho permeto. Avui m’adona que senzillament vull estar amb la meva soledat. Gisela Puntí

Roger Mas i Refree versionen “la soledat” de George Moustaki. Una cançó inclosa al disc de la marató de tv3 de l’any 2006.

Escolta el Catsons reflexió de “la soledat”: