M’acomiado del dia, d’una nit llarga que ara es mescla amb l’aroma del cafè amb llet, de croissants acabat de fer i d’aquell cruixir mentre les meves papil·les gustatives t’abracen una banya. El meu estomac fa una festa! Hi ha serpentines i confeti de colors, la música no hi falta i han vingut tots els amics.

El grinyolar de les persianes donen el bon dia i contrasten amb les meves parpelles que cauen rostre avall. El meu pas feixuc i cansat contrasta amb el ritme enèrgic del qui ja ha descansat. Hi ha qui comença el dia, hi ha qui ja l’ha escrit, hi ha qui l’acaba, hi ha qui el somia… els llençols abracen la mandra fonent-se amb un feliç dia i amb un somni que comença despuntar… Gisela Puntí

Ivette Nadal amb David Rosell amb “a cent o cent vint”. Una cançó que forma part del segon treball d’Ivette Nadal “a l’esquena d’un elefant” publicat amb rgb el 2010.

Escolta un Catsons reflexió: