Estirada sobre la roca, el sol llueix sobre el meu vestit de tonalitats verdoses. De música de fons: el rierol que marca el ritme pausat, els ocells que xiuxiuegen pau…i jo daurant-me pels raig de l’astre diürn que avui somriu més que mai. Avui aprenc i gaudeixo de deixar de fer, d’olorar el present que molt sovint disfressem de passat i futur. Avui em sento més lleugera, la pell ha agafat la temperatura de la pedra i resto en silenci immòbil i alhora atenta per gaudir d’un bon aperitiu. Sento el bruzint de les teves ales voleiant al meu costat, t’observo detingudament i em deleixo amb el teu aroma…en un instant ja ets dins meu…et degusto a poc a poc, pausadament…gaudeixo d’aquest instant, del cruixir de les teves ales dins meu… Gisela Puntí

Eduard Canimas ens acosta “puc tancar i obrir” des del disc “Sagrat cor” publicat per la discogràfica Música Global el 2010