Quedàvem a la sortida de l’escola sota l’arbre de les il.lusions, estirats a la gespa dibuixàvem ales als núvols inventant històries amb final d’anissos. Agafats de la mà ens dedicàvem la tarda… jugàvem a ser indis i cowboys… ens convertíem amb espantaocells… volàvem per cada racó fins que ens abraçava la posta de sol.
Amb tu vaig descobrir que les tardes tenien gust de menta acabada de collir, que un dia de pluja eren un munt de petons d’aigua per vestir-me, que el contacte de les nostres pells era com un bany en la màgia de la nit…Amb tu vaig aprendre a estimar, a deixar-me estimar, a abraçar, a compartir, a gaudir, a deixar-me portar…
Amb tu vaig descobrir que no fa tant de fred si estàs al meu costat. Per tu tinc bons records que guardo dins el cor. Gisela Puntí

El grup ja dissolt, els Ja t’ho diré amb la cançó “ per a tu” des del disc “historia d’un viatge 1986-2003”. Un treball publicat amb la discogràfica música global l’any 2003.

Escolta el Catsons reflexióper a tu” dels Ja t’ho diré: